Megszállna Várpalotán? Válogasson kedvére szállásadóink közül!

Dr. Széles Margit szálláshelyszolgáltató

Cím: 8100 Várpalota, Veszprémi út 34.
Telefon: (+36-20) 952-0401


Férőhelyek száma: 12 fő
Elhelyezés: 4 db 3 ágyas, 1 db 2 ágyas szobában

Rövid ismertető:

Ez a magánszálláshely a 8-as számú főút mentén található, közel a belvároshoz. Az öt szobához négy fürdőszoba illetve két szobához pedig terasz is tartozik. A szálláshely külön bejárattal rendelkezik, parkolásra is van lehetőség.

 

Fogadó a Két Bagolyhoz

Cím: 8100 Várpalota, Péti út 2.
Telefon: 88/592-910
E-mail: ketbagoly@invitel.hu
Weblap: www.ketbagoly.hu

Férőhelyek száma: 20 fő
Elhelyezés: 2 ágyas szobákban

Rövid ismertető:

Várpalota központjában, a 8-as számú főút mellett található a Két Bagoly fogadó, mely a Balatontól csak 25 km távolságra van.  A minden igényt kielégítő fogadó egész évben várja vendégeit. A tíz kétágyas szoba mindegyike fürdőszobával, valamint színes TV-vel és telefonnal ellátott. Kitűnő parkolási lehetőség, házon belül söröző és étterem található. Az étlapon fellelhető számos házi specialitás, valamint a magyar és nemzetközi konyha jellegzetes ételei is.

 

Tranzit Magánszállás

Cím: 8100 Várpalota, Budai Nagy Antal u. 41.
Telefon: 06204946754

Email: bela.hofstadter@gmail.com

Rövid ismertető: A Tranzit magánszállás Balatontól félórás autózásra a 8-as főúton Várpalota városközpontjában található. A szálláshely 7 személy szállásolására alkalmas, illetve 1+1 pótággyal rendelkezik. 1db háromágyas, illetve 1 db 4 ágyas vendégszobák állnak vendégeink rendelkezésére, a szobák pót ágyazhatók. Zárt parkolási lehetőséget biztosítunk. Az udvarban utánfutó, lakókocsi, motorkerékpár, kerékpár tárolható. Magánszálláshely ideális választás családoknak, baráti társaságnak, munkások átmeneti tartózkodására alkalmas.

Megközelítés: Várpalotai szálláshely: 8-as főúton Székesfehérvár-Veszprémtől 25-25 km, Balaton 30 perc autózással elérhető. Budapest felől: M7-es autópálya - Székesfehérvár - Veszprém irány - Várpalota – Agip - Fő tér - Thury Vár mögött Felsővárosban található a Tranzit Magánszállás.

 

Kárász Kuckó

Cím: 8100 Várpalota, Táncsics M. utca 17. 2/8.

Telefonszám: 06-20/531-5580

Rövid ismertető:

Városközpontban lévő garzon lakás. A Thury Várra néző kilátással. A szálláshelyhez egy szoba, főzőfülke, étkező, fürdőszoba tartozik. Parkolás a ház előtt megoldható.

    

 

 

 Pe-Ki Apartman Várpalota

Cím: 8100 Várpalota, Mandulás ltp. 29.
Telefon: (+36-70) 386-8141

Férőhelyek száma: max. 2 fő
Elhelyezés: 2 ágyas szobákban

Várpalota óriási vonzereje a Thury váron kívül, hogy a környéken található rengeteg látnivalóktól csak néhány kilométerre fekszik. Ilyen Veszprém a királynék városa, Székesfehérvár a királyok városa, a Bakony a hátizsákos és kerékpáros turisták paradicsoma és végül a Balaton a magyar tenger. Ezek a helyek, mind-mind 30 kilométeres távolságon belül vannak, tehát egy jó kiindulás pont lehet az apartmanunk minden idelátogató számára. Várpalotán található szállásunk habár nem a földszinten helyezkedik el, de a tetőtérből nyíló káprázatos panoráma eddig mindenkit kárpótolt a pár lépcsőért, amit meg kellett tennie.  A szállást úgy alakítottuk ki, hogy aki náluk száll meg komfortosan érezhesse magát, mintha otthon lenne.  Csendes fürdőszoba zuhanykabinnal, törülközővel, folyékony szappannal, hajszárítóval és mosó-szárítógéppel ellátva, ha hosszabb időre tervezi a megszállást nálunk. Sok mindennel felszerelt konyhánkban (kávéfőző, vízforraló, tűzhely, kenyérpirító stb) bekészített őrölt kávé és tea várja. A nappalis hálórészben egy kis pihenősarok, klíma és egy boxspring ágy teszi még kényelmesebbé itt-tartózkodásukat. A mai korban elengedhetetlen korlátlan wifi-vel és sok csatornás előfizetéssel rendelkezik. Az ingatlan a városközpontban a Zichy kastély szomszédságában található, ahol a Kárpát-medence egyetlen Trianon múzeuma lelhető fel. Parkolás az utcán a ház előtt lehetséges.

Bővebb információ, szállás foglalás és fotók:

https://pekiapartman.hu/index.php/termek/pe-ki-apartman-varpalota/